Va fan e detta?

image image

mannen är i Berlin för tredje gången och mig veterligen jobbar jag heltid, mina föräldrar hjälpte till hela förra veckan när M reste men nu håller de på med konst invigningar så nu gick det inte, så min chef som är världens snällaste fick tillslut spel på avsaknaden av hjälp  och ordnade allt till mig så idag gick jag upp 06:30, lämnade två barn och det tog 30 min extra för de flyttat på en hållplats, jobbat, åkt hem med hjärtat i halsgropen av rädsla för förseningar som det är varje dag, hämtat två barn, gått ut med hunden, gått ut med sopor, börjat tvätta, gått och handlat, lagat mat, tömt diskmaskinen, fyllt diskmaskinen, ätit, bakat två kladdkakor som Z ville bjuda på i morgon, vikt all tvätt som hängde på tvättstrecket sedan sist, dammsugit halva lägenheten, badat barn, packat väskor, lagat matlåda, lagt fram kläder!! Det är mitt liv, så jävla jävla glammigt är det! Nu ligger jag som en säl med begynnande huvudvärk och dricker Cola Zero- jag vet inte bra!

till råga på detta är jag totalt säker på att mänskligheten saknar hopp för den ena är fan dummare än den andra!!!! På riktigt! Fy fan vad jag ångrar en viss sak, jävla jävla skit!

så det var min torsdag nu kan ni gå in och läsa om någon med perfekt matchade handdukar och krispiga lakan och perfekt hem som går på tolv invigningar i veckan och glammar runt- världen är fri!

och förresten igår bar jag med min man upp ett träskåp som inte vägde lite för alla våra fyra trappor!!!! Behöver jag säga mer och om detta var en helt fri värld hade jag skrivit allt jag bär på just nu men det går inte!!!!

pussss o love

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Va fan e detta?

  1. Alltså Agnes shit vad jag diggar dig!! Älskar hur du skriver rakt ifrån hjärtat. Inget påklistrat bara ren o skär sanning. En annan fråga, heter din chef Elena?
    Största kramen till dig

  2. ❤❤❤

    Tycker om det du skriver men inte hur du har det innuti …..

    Kram och andas 🌞⚘

  3. Så befriande att läsa din blogg, slippa läsa om hur jäkla perfekt alla andra har det med guld, gröna skogar och enhörningar som bajsar glitter! Vi andra som försöker få vardagen att gå ihop med barn, smutstvätt, hämta, lämna och som kämpar med det ständigt dåliga samvetet nickar och ler igenkännande!

Comments are closed.