Helgen i mitt hjärta!!

image image

Vi har sovit länge, obscent länge, vi har ätit brakfrukostar, vi har varit uppe länge, vi har gått på stan och shoppat, köpt jordgubbar, lagat egna håll käften burgare, mannen har byggt om hela sin garderob, vi har varit på tippen, vi har organiserat i skafferiet- som är vårt förråd- frågor på den??? Vi har tankat kärlek, läst högt för varandra, pussats och älskat varandra- vem fan vill gå upp och jobba då i morgon och dessutom inne i byn inte Kastrup Ens- inte jag iallfall men 12 dagar till sedan ledigt en månad!!

image

Vi har även varit i Kivik och besökt ett mini- zoo som var jättefint och barnen red och matade djuren, nu är det ju vår granne så barnen hade varit där typ tre gånger innan och visste allt men fint var det!

nu ska jag sova

pussss

Rekommenderade inlägg