Nä dra på trissor!!!

image

Tänk att inte behöva laga mat på sex dagar eftersom vuxna utan barn kan äta vad fan de vill! Så idag imundugar jag en latte, en smoothie, fyra knäckemackor och sura remmar till middag! Den perfekta jävla middagen, en blandning av sött och salt!

är utlånad till byn och det är fan i mig katastrof då jobbar jag 10-19,15 och är hemma 20:30-21, och idag tog gränskontrollen hundra år så va hemma 20:50!!!!!!!! Tolle på den, på flygplatsen slutar jag 18 o är hemma 18:27 en himla skillnad kan jag tycka!

bara 11 dagar till semester, längtar längtar!!! Som jag längtar, det blir nästan värre ju närmare man kommer!

Det bästa jag bestämt i mitt liv är att min mat och min träning ska vara hållbart, det ska fungera, inga måsten, jag äter men mina 1200 KC om dagen mycket för att mina barn ska se att jag äter, jag äter potatis med dem, men en det tänker de inte på, jag har ju ätit lunch på jobb berättar jag, jag äter smörgås på helgen enda gången de ser mig äta frukost, jag fikar med dem, jag äter och det tror jag är mega viktigt, mina barn ska inte ha en bantande mamma som inte äter, som bara äter kvarg och luft, det är mitt förbannade ansvar som förälder! Viktigast är att de ser mig äta allt att jag sen äter lite eller mindre tänker de inte på iallfall inte nu!

pussssssssss

Rekommenderade inlägg