Ofrivilligt ensam!image image image

Äter middag på golvet, rester, är inte riktigt hungrig, att äta ensam är sådär! Speciellt när man är fyra i vanliga fall, en timme eller två ensam är underbart men 10 dagar!!!!!! Det är fan omänskligt, har gråtit tre gånger idag, men jag överlever, det går säkert fort, ska jobba alla dagarna och det är ju tur det! Tur hunden och min bror håller mig sällskap alla dagarna! Z är för fjärde veckan hos mina föräldrar denna sommar och hon var så himla glad att återse dem, fyra veckor har de haft och passat Z denna sommar, en sån ynnest!!

Tog en lång lång promenad idag, först köpte jag en Nespresso maskin till sommarhuset och sen tog jag mig ut, i strålande sol med massa podd i örat gick jag, på vägen hem kom jag på att jag bara hade ätit frukost och sen gått över en mil, inte så smart, blir lätt yr och fick skynda mig hem, nu är jag mätt och detta är även sista dagen att äta vad som helst, i morgon är det rutiner och knäckebröd till frukost istället för bröd!

känner ändå att nu är det bra, tillbaka till rutiner men shit vad jag kommer sakna våra sovmorgnar!!!! Idag fick jag väcka Z 10:30!!! Så jävla galet och de sover som stockar, värst är Z, R kan ändå vakna i hyfsad tid speciellt om han hör vi är uppe, då vaknar han, men berg väcker inte Z!

Underbar solnedgång utanför och jag halvligger i soffan, ska snart fortsätta läsa min tegelsten jag köpte häromdagen, den är sjukt spännande om brott och rån och svår att lägga ifrån sig, men sjukt tung så jobbig att hålla i- hahaa!

nä nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv! På återseende!!

Rekommenderade inlägg