När allt vänder!

image image

Du börjar jobba, det går bra, du saknar din familj, så mycket att det värker och du gråter sen ringer det- i den veckan du vet det gått tio veckor från Inget Uppringnings Id, du kan inte sova också för att det hade ringt 3 ggr, du sätter ljud på telefonen 08 när du vet hon börjar jobba, hon ringer igen och du får svaret du haft på känn! Bryter ihop, hon har fixat akut tid till mig pga att jag kan vara hennes mest nojiga, oroliga ologiska patient!

för mig är det hela världen, jag tror jag ska dö, ångesten är kännbar, gått in i ett mörker, ett skal, försöker vara logisk och stark! För mig är det katastrof andra har det värre jag vet, men just nu tror jag att detta gör så jag dör- jag vet jadajadajada men för mig är detta slutet!

nu ska jag dricka kaffe och försöka tänka logiskt och positivt!

på återseende!

1 kommentar till “När allt vänder!

  1. Stressymtom och ångest för mig också just nu…Ligger i sängen och läser bloggar/spelar candy crush för att kunna somna… Lycka till!! Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg