När man försöker men det inte går!!

imageimageimageimage

Du försöker tänka på annat men det går inte, det är där tills jag varit hos läkaren, simple as that!

åkte till Kivik sent i fredags, lagade fantastisk mat med kalkon inblandat, vaknade på lördagen och åkte till Simrishamn och gick på loppis och åt en lång lång formidabel lunch med pizza, öl och bubbel inblandat på Gården, drack champagne på kvällen och åt chips, somnade sent efter långfilm och gick upp på söndagen och gjorde en Pavlova tårta och fin frukost till en mamma som fyllde år idag och blev sedan bjuden på lunch på Kiviks Musteri med iskall must ja då borde det gå att tänka på annat men det är svårt! Nu är vi hemma, allt är packat, kläder ligger framme, mat är packat och klart, vi är redo!!

nu börjar vardagen i morgon, Z är hemma och ska till föris i morgon och de andra två kommer i morgon- skönt!!

Skingra mina tankar går inte längtar till jag varit hos doktorn!

puss o godnatt

Rekommenderade inlägg