Vägrar ekorrhjulet!!

image

Alla hemkomna, äntligen, det är de värsta tio dagarna på länge i mitt liv, så förvirrad, så lost, så ensam och så jävla trist framförallt!

nu upp kl 06:30, jag hatar det men bara att gilla läget, mat ska lagas, matlådor förberedas, frukt och mackor packas, kläder läggas fram, ryggsäckar och hockey trunkar ska packas, läxor, kalas, föräldrar möte, vaccinationer,  föräldramöte på föris, läggningar som tar tid, hockey träning 4 gånger i veckan plus match, amen för fan!!!!! Därför ska jag försöka hitta lite stunder varje dag eller kväll när jag vägrar detta, ska försöka planera så mycket som möjligt, ha framförhållning och försöka njuta en stund varje dag! Jag ska försöka, försöka träna, läsa och skaffa städerska igen, det tror jag blir bra!

Idag kom jag hem sent och det blev stressigt, inte bra alls och nu har jag panik för klockan är mycket!

så nu ska jag sova, godnatt!!!

image

Rekommenderade inlägg