När man vaknar med så mycket ångest att man tror man ska dö!

image

När man vaknar i en pöl av vatten som är svett, och du tror du ska dö det är inte roligt, inte roligt alls, du ligger där och den ena insikten efter den andra poppar upp i huvudet och du tror någon slagit dig i huvudet- hårt hårt! Jag bestämmer mig för att ännu en gång gå upp och bemästra ångesten som jag oftast gör, tänk om man skulle kapitulera och låta den ta över, men det vill jag inte, jag skulle gått på fest i kväll, hade köpt make up för många pengar- jag som aldrig köper smink, men jag kan inte, hela min kropp vrider sig och det går inte, alkohol och ångest hör heller inte ihop. Tror det kunde slutat i katastrof om jag gått på fest! Ville bara kramas och bli kramad, höra jag älskar dig och jag älskar dig, så liten så rädd, så förvirrad och så osäker, en roll jag fått ibland nuförtiden som jag inte känner igen, så förstörande med all denna jävla ångest, jag vill inte ha mer ångest! När man mår dåligt och är lite och inte så lite ynklig,  ångest och panik attacker är inte roligt då blir man glad för det lilla!

men men nu är jag med min familj och det är som det ska!

pusssssssss

6 kommentarer till “När man vaknar med så mycket ångest att man tror man ska dö!

 1. Hej
  Följer Dig här inne
  Du ger så mycket!
  Nu måste jag skriva lite-att Du delar med dig utav det hemska och jobbiga som ångesten och paniken ger-det är så oerhört fint gjort!
  Att erkänna det och att dela med dig utav det!
  Tack!
  Om Du visste vad mycket det betyder
  Har själv haft detta från och till sedan 25 år så jag vet…också
  Vänliga hälsningar
  Louise

 2. Skickar en kram med ett tack för att du delar med dig! Idag känns det skönt att veta att jag inte är ensam.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg