När allt känns lite bättre!

image image

Det tar dagar av darr när man mått dåligt, men jag klarar mig, man rider ut stormen och så går man vidare, det kan ju vara lite lättare för mina hjärtan är runt mig, fyller min själ med kärlek som lägger sig som balsam runt hjärtat!

vi som familj har också tagit stora beslut, jag har sagt ja till att flytta, flytta till ett annat land, hade inte M precis startat nytt och skaffat lokal hade vi flyttat i morgon men nu får vi vänta lite, och då hinner man planera och fixa innan i lugn och ro, men bestämt oss det har vi!!! Mina barn ska växa upp i en trygg och harmonisk miljö och det klingar dåligt med Malmö. M och jag har också lagt fram ett förslag som jag ska förhålla mig till och förhoppningsvis ska jag ha ett spännande möte nästa vecka, nu jävlar är det min tur! Det här kommer bli bra!

onsdag och jag och Z myser med popcorn, vindruvor, bubbelvatten och några rutor choklad!

nu blickar vi framåt!!!!!!!

pusssss

1 kommentar till “När allt känns lite bättre!

  1. Hej!
    Vad roligt, vad glad jag blir för din skull! Och nyfiken förstås;)
    Hopas att vi fortfarande får följa med på din resa.
    Lycka till!
    //Jenny

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg