Puts var den väck!!!!

img_4883 img_4898

Amen hur är det möjligt, en helg ska vara lång och härlig min försvann, men det gör den när man jobbar till 18 på fredagen, familjen är på träning och ledarskapsträff, man springer hem till tvättstuga- tiden som man misssar två timmar på när man slutar sex, man tvättar så många maskiner man kan på tre timmar, man äter falafel ensam till middag, man går upp 07:30 på lördagen och ordnar frukost och köper frukt till ett hockeylag, vinkar av en familj som ska spela match och få spela i pausen på Mif- Frölundas match som mamman missar och åker och jobbar, man kommer hem 16:30 och då är ingen hemma man dammsuger 214 kvm grundligt och lyfter på allt man dammtorkar och är klar 19:30 när de kommer hem, man försöker mysa men alla sover kl 22 och man innan dess vaknat upp kl 21 med gossedjur, täcke och dräggel i mungipan, man fattar inte något men tar nya tag och försöker  att vara lite vaken men sover vid tio som sagt som ett barn, man sätter klockjäveln på 08:00 för att ett kalas börjar kl 10 på värnhem, barn ska kläs på, det ska ätas och kammas hår, hundjäveln ska ut och man själv ska duscha plus putta på ett ansikte, sen när man varit på kalaset då har mannen lovat skridsko åkning plus passning av ett barn fast han själv inte är hemma, och sen va klockan typ läggdags, innan dess lades det fram kläder, matlådor packades och bord dukades, smoothie gjordes, smörgåsar förbereddes och ja sen var det slut, en rent förjävlig helg sammanfattningsvis men jag är glad ändå för nu vankas sex lediga helger IRad och det mina vänner firas med ett leende!!!!

det här är verkligheten mina vänner, på riktigt, så mycket svett och stress och spring och som min mamma säger man är aldrig ledig med barn- aldrig!!!

tur de är ens allt och sötast i stan då då!!!

pussss

Rekommenderade inlägg