När man blir lite skör!

img_4926 img_4928

Jag har varit så orolig och rädd inför min konisation, har googlat och läst på för att lära mig mer, men så var det dags igår, min fina fina barnmorska hade ordnat akuttid så jag skulle slippa vänta, så himla himla fint av henne, jag fick komma till en underbar kvinna och den gulligaste lilla sköterskan på Cura kliniken, jag grät från jag kom till jag gick men herrejävlar vad stolt jag är över mig själv att jag fixade det utan lugnande utan bara på ren vilja. Hon gav mig extra mycket bedövning- det var ju snällt och hon lovade att det inte skulle göra ont, det gjorde ont, mycket ont och det luktade bränt, trodde hela underlivet brann upp och lukten gjorde att jag trodde underlivet brann. Tur nog brann det inte men fy fan det gjorde ont, riktigt ont! Såklart blödde jag extra mycket, ovanligt mycket, så igår var jag liten, skör och hade riktigt ont, det gjorde ont att kissa till och med, så idag har jag sjukat mig och här ligger jag, vilandes och det är ju inte något jag är känd för men nu gör jag det!

tack för det! Nu ska man vänta på det nya svaret 3-6 veckor, tänk att detta började i april 2015 och så fick jag det svaret i juli 2015, tog nytt test juni 2016, fick svar i augusti och och tid nu i september! Tänk vilken tid men vilken tur jag fick akut tid annars är det ca 20 veckors  väntetid för konisation, vilket också är sjukt!

men nu ska jag vila vidare måste jobba i morgon!

pusssssssss

1 kommentar till “När man blir lite skör!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg