Lite hit och lite dit!!

img_4953 img_4955 img_4958

Jomen visst ännu en helg som försvann, när ska man leva?

i fredags slutade jag tidigt och hämtade hem lilla skrutten, killarna stack på träning, åt middag tillsammans och sen var det sängdags, upp 05:20 på lördagen, arbetade i kiosken från 06:20-18:37 med Malmö Redhawks 08 hemma- cup, det var kul men så jävla trött efteråt, hem och somnade innan kl tio, skulle haft sovmorgon på söndagen men vaknade 05:40!!!!! Gick upp och ut med hunden och handlade frukost, åt ensam länge och vid tio gjorde jag fransar, sen skulle vi hem till bästisar på kalas, det blev ett snabbt kalas- de lånade liten tvååring i typ femtio dagar och det blev lite mycket barn för mig så vi åkte hem efter tre timmar och vi brukar typ hänga ett dygn, hemma hade matleveranser från City- gross kommit, så lagade första rätten- succé och sen var det sängdags för att gå upp 04:30 i morse!!!! Det var min helg, ledig men ändå inte ledig!

snart mina vänner snart, håll ut för det gör jag!

många tankar snurrar kring skolgång och alla skjutningar i Malmö- skrämmande värld och det kryper på, närmare och närmare!

pusssssss Agnes

Rekommenderade inlägg