Med hösten kommer sjukdomar!

img_4974 img_4976

24 barn hemma från förskolan av 38!!! Kräkisen är här- och det kan ju vara det värsta i hela världen, att spy och tro man ska dö, själv har jag världens halsont och blöder fortfarande på åttonde dagen efter konsination, har jordens mensvärk och är allmänt svag, inget att hänga i granen med andra ord! Ingen stark liga här inte, vi kommer ju få kräkisen det är ett som är säkert,   Tur att mannen drog iväg på res just precis nu då, här kollas det film, dricks the och beställs kläder på internet- livsfarligt!!!!

annars inte mycket, 212 dagar kvar till Nyc- hahaaaa, har börjat kolla brunch, frukost och middags ställen men det är ju lite väl tidigt men en får väl drömma!

Den här hösten ska jag klä mig i läder, stickat och bomber och igen på riktigt på träna, fy fan vad jag är dålig bara skiter i det och det syns kära vänner, typ dubbelt så stor som för två år sedan, säkert!

nu måste jag fortsätta kolla på filmen så jag hajar lite!

pussss o kram

2 kommentarer till “Med hösten kommer sjukdomar!

  1. Låter som en bra höst minus kräksjukan. Du kommer ju vara asasnyggt klädd i alla fall och jag ska också reclaima min kropp, tänker fem år minus😎
    New York är alltid bra, alltid.
    Håller tummarna att kräksjukan håller sig borta!
    Läser ff din blogg men kommenterar inte så ofta.

  2. Ha inte för höga krav på dig själv! Vissa perioder orkar eller kan man inte träna av andra orsaker. Du är sjuk och trött. Vila:)! Mammor är grymma. Förresten man är bara en magsjuka ifrån sin målvikt😜
    Hoppas att du får en bättre helg!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg