Något jag burit på länge!!!

 

img_5061Jag har sagt upp mig- jag ska starta eget!!!!!! Förstår Ni? Eget?! Med min man och hans bästa kompis i deras inredningsföretag fast jag är min egen- hänger ni med? Tryggt för mig med de två i ryggen och att vi delar på kostnader, då jag är en liten rädd- fis som gillar trygghet men allt är ju upp till mig/ oss om det går bra!!!

Detta är helt sjukt och något vi jobbat mot i ca 3 år, att det skulle bli vi! Nu är det äntligen så,  och det är så sjukt spännande men samtidigt skrämmande!  Att få jobba ihop som familj, vara sin egen det har ju inte fungerat sedan jag var butikschef på Lexington med våra barn, arbetstider, hämtningar och lämningar och vårt livspussel har varit katastrof i snart tre år- så jipppieeeee säger jag!  Tänk om det inte går, ingen semester, inga sjukdagar och allt annat säkert det innebär med anställning, men nu kör vi! Vi öppnar snart inom, några veckor och redan nu på måndag åker jag på kurs i Stockholm!!! Spännande- vad jag ska starta kommer inom kort om ni inte redan kan lista ut det genom bilderna!!!

stay tuned!!!!

pusssssss

 

1 kommentar till “Något jag burit på länge!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg