It’s Friday!!

img_5085

Det är fredag och helg som hägrar i våra liv, fredagar är så härliga och man vet man ska vara ledig i två dagar, nu är vi aldrig helt lediga på helgerna då det är tidig träning på fredagen Martin börjar hämta vid 15- tiden för att hinna, sen är det ofta träning lördag och match en av dagarna så hela lediga dagar kan vi glömma! Men det är kul och idrott ger otroligt mycket, man fostras och har rör på sig och har kul! Barn som inte rör på sig det är inte bra, det är farligt att bara sitta still och tex spela tv- spel, man ser ju också på barn vilka barn som är aktiva och jag tror man får så otroligt mycket tillbaka hela livet om man rör på sig och idrottar!

Martin har spelat innebandy på elitnivå och tränat tennis, varit tennistränare, haft tennisskola i New York och tränat lag i innebandy, så jag visste vilket håll vi skulle åka på- och jag älskar honom för det för förutom alla träningar så är de och tränar själva flera dagar i veckan!

men nu var det visst fredag- mys och pys vi hörs i morgon igen!

pussssssss o kram

Rekommenderade inlägg