Krasch bom Bang!!!!

img_5086 img_5089

Den här helgen slår rekord på riktigt, den kom och nu är den slut!!! Fredagen var det träning, sen tvättstuga och fredagsmys, lördag innebar lång sovmorgon sen hade R match och Z hade lekdate, jag hade ärenden att göra sen stack vi till vårt sommarhus i Kivik och hängde med mina föräldrar, tog med massor av saker som skulle med dit så vi inte har så mycket varje gång som ska med, åt hämtmat och pratade till långt in på natten, idag sov vi alla länge och sen hängde vi inne och spelade spel hela dagen då det regnade ute och var iskallt, detta hindrade inte barnen som var tvungna attt hoppa lite på studsmattan vi lämnat kvar, nu är vi hemma, ätit, tvättar till Stockholm och så ska jag packa och pussas och pussas och pussas! Jomen det var den helgen! Tack för det Televerket!

hörs från Stockholm

1 kommentar till “Krasch bom Bang!!!!

  1. Hej tjejer. jag tycker att ni är söta allihop och skulle vilja träffa er någon gång för jag vill skapa en blogg, och jag behöver ite tips.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg