Måndag igen, vad hände?

img_5325

Så var det måndag, klockan ringer 06:30 och barnen ska lämnas på skola och dagis, grusigt är det minst sagt i ögonen men upp ska vi!

helgen var innehållsrik minst sagt, i fredags var jag på Scandic hotell och middag med 60 tjejer, en tillställning som Malin aka Fnulan hade ordnat, jag kände bara Malin och när jag stod i kön och skulle betala kände jag mig ensammast i världen, alla hade kompisar utom jag och jag ångrade mig faktiskt men tänkte det blir säkert kul. När jag hade betalat och skulle gå upp till festen hör jag en ljuv stämma säga mitt namn, Annika som bloggar på vår portal också och som jag träffade på Femme’s lilla VIP- tillställning, jag har aldrig blivit gladare och sen satt vi ihop till hon lämnade mig för att ta tåget hem, det var kul, vi åt och dansade och skrattade sen gick jag de tjugo metrarna hem och satte mig i soffan bredvid min man, bästa på hela kvällen. Dagen efter var jag så äckligt bakis på tre glas champagne att jag ville dö- kontentan av att nästan vara nykterist, men då var det hockey matcher mellan 12-19 så bara att bita ihop, sen blev jag och Z ensamma för resten av kvällen och vi somnade tidigt! I söndags hade vi bjudit in till brunch/ avsmakning till caféet och det åts mellan 13-16, inte jag då som tappert bantar på men de andra åt och åt och åt, sen var det tvättstugan som varje söndag och vips var det läggdags och nu är det måndag!!!

som det kan gå!!

2 kommentarer till “Måndag igen, vad hände?

    1. Eller hur- är den största hemmaråttan i hela världen och det är där jag allra helst befinner mig men med det inte sagt att det inte var underbart att få vara med på din fantastiska fest och middag du ordnat med massa härliga kvinnor! Så puss tack och kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg