Lilla lilla lördag i mitt hjärta!

img_5339 img_5342 img_5344

Lite te på riktigt hos Tea Junkie, träning, tionde dagen utan socker och vi jobbar som djur med vårt blivande café- eller ok jag och J jobbar, medan M sliter som ett djur! Fint blir det!

Vill skrika rakt ut- den 1/2-2017 flyttar vi till en totalrenoverad paradvåning på 175 kvm med en balkong vi kan vara på inte gått ut på denna på 3,5 år, innergård vi kan gå ut på och tex grilla, tvättstuga i lägenheten med tvätt och tork i ett stort rum, vind och källare- inte haft något av det på fyra år till en lägenhet på 214 kvm, 4-5 kakelugnar- kommer inte helt ihåg, badrum med badkar och separat toa, kök med matplats och som sagt totalrenoverad- den har allt vi kunnat drömma om!!!! Är såååå lycklig och den är VÅR inte i andra hand!!!!! Vad säger ni nu då?? Ser Dock inte fram emot själva flytten med allt det innebär men sen när det är klart kommer det bli Fab, ser framför mig hur vi ska sitta på balkongen med lyktor och kuddar i en soffa i sommar och så ska vi grilla på gården, längtar!

ska även rensa allt när jag ska börja packa, skönt att flytta och börja på noll- vi har inte så mycket men rensa kan man alltid göra! Nu hämta sista tvätten, trodde jag var klar sen kommer männen hem från träning och då blev det plötsligt fullt i tvättkorgen- sa jag att vi får egen tvättstuga i lägenheten, fatta lyx att inte behöva boka tvätt tid, springa upp och ner och om det händer olyckor kunna tvätta direkt!!!

pussssssss

 

1 kommentar till “Lilla lilla lördag i mitt hjärta!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg