Gräsänka i dagarna tre!

img_5352 img_5359

Det är fredag och mannen har åkt typ 250 mil till typ kanske Norrland och lämnat oss i dagarna tre, vi har det bra, vi klarar oss utmärkt själva vi är så vana, det hade varit värre om vi inte hade haft alla dessa år på oss att vänja oss vid hans resor! Det är vår deal och jag är med på det och jag tror även att inte sitta ihop hela tiden gör att äktenskapet håller längre!

nog om det, det är fredag, barnen är hemma, Z fick vara hemma hela dagen och R hämtade vi hem direkt när skolan slutade, jag har lagt första beställningen till caféet, mailat, ringt och fixat, tränat på lunchen och handlat fredagsmys! Det är lite jobbigt för mig som slutat med socker och är inne på tolfte dagen och som den största godis- råttan i världen är jag inte redo att titta på när de äter lösgodis faktiskt då jag skulle kunna döda för det just nu, så jag köpte popcorn, salta pinnar och 70 % mörk choklad, till barnen Bilar och polly som jag hällde upp i små skålar. Har klarat allt dessa 12 dagar, en brunch, barnen har ätit fredags bullar två gånger, killarna på jobb har ätit kardemummabullar to die for och nu äter de godis, det är jobbigt, jobbigt som fan men klara det ska jag för det är inte bra att äta godis och inte varje dag!

Vi ska mysa hela kvällen och idag fick R slippa sin träning för första gången på två år, Z är snorig, jag har ont i halsen och jag har varken bil eller körkort så vi blev hemma och kurade och gömde oss för regnet!

happy fredag alla fina

Rekommenderade inlägg