Dagen blev inte riktigt som vi tänkt!

img_5452 img_5454

Igår firade vi tio år som gifta, tillsammans har vi varit i femton år, barnvakt var bokad sedan länge och vi skulle ut och äta och hänga lite. Jag fick ta en gammal bild, vi har inte många på oss båda. Nu har vi ju ett café som ska vara klart helst nästa torsdag eller fredag så bestämde oss för att hämta mat och dricka skumpa på caféet och måla, två flugor i en smäll. Jag är dunderförkyld och har haft ont i huvudet i två dagar så kan väl säga att jag var inte på topp, vid halv åtta kom vi i väg, då vi jobbar 24:7 med att få stället klart hade M glömt att ringa i förväg så det var 1,5 timmes väntetid på mat från vår favorit och jag var jättehungrig och att hitta schysst mat att hämta i Malmö en fredag snabbt är inte det lättaste. Där någonstans kände jag vi äter vad som helst, det blev vad som helst och alkohol var inte att tänka på med dundrande huvudvärk, vi åt och pratade, Martin började tejpa och lägga ut papper över allt, jag målade två lister sen skulle jag bara vänta på att M skulle fixa något och somnar i en fåtölj- det var vår bröllopsdag! Den var inte romantiskt, den var inte mycket för världen men ibland i livet blir inte allt som man tänkt sig, 22:30 låg jag och sov i vår säng och som sagt blev inte jättebra men vi har varandra och det mina vänner betyder Allt för mig!

nu måste jag vila så jag blir frisk!

pussssss

Rekommenderade inlägg