Första advent och vem hinner med?

img_5459

 


Jag vaknade först av alla och visste jag glömt något, vad kunde det vara? Men shiiiit, advent ju, baka har jag inte hunnit och det är bara jag som äter lussebullar och jag har ju hittat ett mycket väl fungerande levnadssätt med träning, rätt mat och inget socker så att baka det hoppar vi i år, men pepparkakor måste barnen ha och så var jag ju tvungen att fixa stakarna och mitt lilla ”julkrimskrams” jag har på en bricka varje år, samma samma lika. Så jag gick till affären och gick ut med hunden och här sitter jag två timmar senare och väntar på alla som fortfarande sover. Glad första advent alla och jag tycker personligen tiden flyger fram, jag hänger inte med alls. Om två månader flyttar vi, Z blir 5 år det är ju helt galet, tänk sedan har vi två skolbarn-vad hände?

igår klickade jag hem massa kläder till barnen, julklappar vi köper ju inte så mycket och då allra minst leksaker, kläder är supersmart men inte så kul kanske men är emot att barn får överflöd av saker, saker de inte behöver när halva Malmö’s befolkning inte lever i överflöd, då mår jag illa, det är ju jag och mina tankar men jag tycker det är så himla fel att köpa massor, ofta bara för att när man istället kan ge dem kärlek, tid och engagemang, det behöver barn bra mycket mer än tjugo nya leksaker, att man är där, stannar upp och tittar och lyssnar!

puss o kram

Rekommenderade inlägg