Måndag igen!

img_5479

Som vi kämpar på för att bli klara, tror killarna jobbade till 03 i natt, men så blir det vi har ju annat än detta också vid sidan och vi har barnen som tar tid, de ska lämnas, hämtas, läxor, middag och lite mys! Jag märker stor skillnad på dem dessa två veckor när vi inte hunnit med dem på samma sätt som vi brukar, de är griniga och framförallt Z är det störst skillnad på, hon får små utbrott som i protest för att nästa sekund kramas och säga förlåt, lilla gumman tänk vad två veckor påverkar barn som är vana vid massa uppmärksamhet, tid, kramar och gos.

idag är det måndag och alla är trötta och sega så som det brukar vara på måndagar men den är snart slut!

igår var jag och Z på adventsfika hos finaste Nikki och hennes tjejer, OMG det kom ca 15 tjejer/kvinnor och alla hade bakat typ två saker var utom jag som i tidsbrist hade köpt skumtomtar och clementiner, kände bara Nikki och hennes syster men alla var världens gulligaste och pratade med mig och lilla Z, som faktiskt kan vara lite blyg men satt i olika tjejers knä och mös ändå, ett varmt och fantastiskt litet advents party mitt på dagen som värmde i hjärtat!

koden Agnes 155 gäller fortfarande hos Ubrique om ni vill unna Er en fantastisk väska lagom till jul!

puss o kram

 

Rekommenderade inlägg