Saknar mamma!

img_5494

Saknar min mamma som in i, hon är i Florida och det är till henne jag ringer när jag är ledsen, om det är jobbigt och körigt, om det händer något kul eller ja i princip om allt ringer jag henne och oftast först- ibland måste jag ljuga och säga att jag ringt pappa först annars blir han ledsen!! På sista tiden ringer de upp i hop och har högtalare på- det blir alltid lite oklart de samtalen och man hör inte allt och så hör inte de allt! Just nu är det jobbigt tycker jag, att öppna café är svårare än jag trodde, massa hit och dit, saker är slut, den ringer inte tillbaka, den svarar inte på 3 veckor- läs tre veckor, det finns inte, det går inte och till råga på allt blir jag försörjd i tre månader utan jobb!!! Ångest och magvärk och jag vaknar svettig och tänker- tänk om ingen vill fika hos oss??? Meh klart människor vill och det kommer bli super när det är klart men vägen dit är snårig tycker jag! M har satt mig på att räkna ut saker och det mina vänner är minst sagt min svåraste gren- matematik!!! Hahaaaa! Tur det finns miniräknare! Vi skulle ju öppnat här i morgon eller fredag men jag har varit jätteledsen för killarna åker till USA i nio dagar och så skulle de lämna mig här med nytt café, två barn som ska till skola och föris- och jag börjar 06:15 här- läs kaos, jag hade ordnat med allt runt barnen men jag mådde inte bra i beslutet men till slut kom de till insikt att det var nog inte så schysst och så vill de vara med såklart, och min stackars mamma skulle åka hem i förväg från Florida, ehhh de andra är det inte så synd om de ska åka bil i fem min till oss men min fina fina mamma som alltid ställer upp hon skulle åka hem från Florida, sätta sig på ett tåg från Stockholm, ta med sig hunden och gå upp varje morgon och åka olika bussar med barnen!!!!! Jo men ni hör ju!!! Nu känns det bättre- vi öppnar när de kommer hem! Punkt slut!

idag skulle jag gått på stort julbord men tackade nej pga café öppningen men nu blir det ju ingen öppning men nu har vi ingen barnvakt och detta ska bli klart innan de åker så det finns att göra om man säger så!

nä nu får jag räkna vidare!

pussssss o kram

Rekommenderade inlägg