Ja vad säger man?

img_5494

Det finns miljoner ord att skriva, skriva till Er, miljarder men ibland undrar jag- vem skriver jag för? För mig själv, eller för Er, finns det människor som bryr sig om all min ångest, alla mina funderingar, mitt totalt ikke krispiga osponsrade liv som inte lägger upp samma tvål, samma maskin, samma fön, samma mat, samma tröja som alla andra samma vecka? Vad är det som gör detta så intressant? Vem fan bryr sig? Jag tycker det är en sjuk värld men jag är själv delaktig men blir själv inte så sugen på att ha samma fön som alla andra, påverkas inte så mycket men kan inspireras av de som går sin egen väg, som väljer annat, som inte är perfekta eller försöker visa ett perfekt liv! Skulle aldrig orka jaga, och roffa åt mig saker och leva på alla dessa saker, det kommer en dag när du inte kommer få din mjölk, din välling, din tröja eller din julgran,  ska du då plötsligt betala för allt? Jag är inte bitter- tro mig jag är fascinerad av dessa människors girighet och det finns de som är värre än andra, jag är bara trött, trött på allt och på all konsumtion, det är fan inte klokt!

idag är ingen bra dag, idag är en tanke dag och just idag är jag sjukt tacksam för mitt liv, min familj, min blivande paradvåning som ska bli min, mitt liv och allra allra mest mina barn!

se er omkring och känn tacksamhet- på riktigt!

pusssss

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Ja vad säger man?

  1. det är skönt att slippa se den senaste fönen, den senaste tvålen etc. Det är bra med människor som du!!! Livet handlar inte om att konsumera hela tiden. Jag kan bli så trött på bloggar. allt ser likadant ut och huvudet börjar snurra på en😂Vi behöver läsa annat än bara konsumtion. Tack för din blogg!!
    Fortsätt med den👊🏻You go girl!!😘🎅🏽

  2. Vackra du!
    Du skriver för alla oss som slåss i tystnad med olika sorts ångestproblematik, vi som lever ett inte utåt sett perfekt liv men likväl ett kärleksfullt, ödmjukt, medvetet, minst lika värdefullt liv. Dina ord och din röst är viktig i denna polerade, perfekta värld som så många andra ger sken av.
    Tack för din ärlighet och att du delar med dig! Jag hoppas du fortsätter skriva fastän livspusslet just nu är svårare (och extra spännande) än vanligt att få ihop.
    Kram kram.

Comments are closed.