När allt är under kontroll!

Första julen jag inte jobbar, första julen jag inte stressar, första julen jag inte är i tidsbrist, första julen jag inte mår dåligt pga stress, första julen jag varit med barnen typ hundra timmar om dagen, första julen det funnits tid över till lite allt möjligt och det mina vänner är underbart! All denna tid har resulterat i att jag nu dricker kaffe istället för att göra köttbullar, eller baka lussebullar, jag gör det i morgon i stället- hahaaa! Så chill, drog ett varv med dammsugaren innan idag, tömde lite sopor och dammade av lite sådär nonchalant- underbart! Denna jul ska det bara chillas dagarna i ända och ikväll kommer mina föräldrar!

så nu återgår jag till kaffet!

puss o kram

1 kommentar till “När allt är under kontroll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg