Det var det!

Det var det, mina föräldrar kom och vi firade jul och nu har de åkt hem, jag grät en skvätt, vill så gärna att de ska bo närmare, saknar att ha min mamma nära. Ses så där oplanerat, bara gå eller ta bilen en bit och ses en stund och så går man hem igen, nu skall allt planeras  och även när de är i Kivik skall en visit planeras! Vi har haft jättemysigt och de sov hos oss för första gången alla dagar, de bor alltid på hotell annars när de kommer båda. Det jobbiga är mammas hund som skäller hela tiden när vår granne ovanpå’s barn springer och det gör ju barn, typ tio timmar om dagen och varje steg han tar så skäller mammas hund så det är lite varning på att mina nerver ska orka, hundskall är det värsta jag vet efter skrikande/gråtande barn. I nästa lägenhet har vi ingen ovanpå så då hoppas jag inte han skäller. Vi har ätit, myst, kollat massa julfilmer, läst, lekt med alla julklappar och bara varit tillsammans. Barnen fick lagom julklappar och R fick ett mycket efterlängtat Anki Drive, och en padda till så fler kan köra det samtidigt, aldrig sett någon bli så glad. Nu ska vi åka skridskor, jag har slängt alla sängkläder och handdukar i maskinen och dammsugit halva lägenheten, sen i morgon blir det jul hos svärmor. Jag har medvetet valt att lägga ifrån mig telefonen 90% av tiden för att vara med barnen!

pussssss vi hörs

Rekommenderade inlägg