Världens tråkigaste tisdag!!

Vad hände?? Snö och kallt, inte ett dugg kul!!! Dessutom måste jag på något sätt sälja eller få ut mitt löpband till Kivik- det får inte plats!! Då tänker ni hur kan det inte få plats på 175 kvm, rummen är hälften så stora, så vårt sovrum är hälften så stort och ett riktigt löpband som hör hemma på gym får inte plats, jag har mätt typ fem ggr i vår nya tvättstuga bara för att låtsas att det ska få plats där- men då kommer vi inte in där! Jag är ledsnast av alla då jag inte kommer kunna springa hemma, min pappa är jätteledsen då han köpt det till mig och skulle överraska mig- det är kaos och detta löpband hänger som ett ok på min axel!! Jag behöver typ åka på viloläger i två år efter detta, hahaaa!

men älskar mitt café och det underbara liv det ger mig med mer tid med barnen och mer fritid men den här jävla flytten!! Kan den bara vara över!!

kul också när mannen som jobbar med inredning tycker att inga möbler passar in så han vill göra om allt- han visade ritningar igår och det kommer bli Fab, men vi ska bara ta tvåhundrafemtio banklån först!!

puss hoppas i morgon blir roligare

Rekommenderade inlägg