Om jag lever???

Jo men jag tror det! Ser ni min Stig Helmer uppe på huvudet?? Jag böjde mig ner mot golvet där satt min dotter och pysslade och klippte precis just då- alla skrattade utom jag!

igår mellan 08-23:00 slet vi som djur och flyttade alla kläder, mat, småprylar osv, sen däckade jag! Idag går stora flyttlasset och jag är på jobbet, terapi för en kontroll människa som mig- jo men det kan jag lova!

hela veckan har sett ut så här:

upp 06:30, gå 07:09, jobba 07:20-15:30, hämta två barn, packa, packa, packa,  lägga sig mellan 20-22, sova, gå upp och så samma sak igen! Inatt sov vi sista natten i gamla lögenheten, nu idag ska vi sova i nya och detta kommer bli Fab mina vänner! Vi ska byta ut alla möbler och göra om helt, inget man gör på fem minuter, min man började igår och Budade hem inte mindre än tre saker från Lauritz och Bukowski’s- Love IT!

nu mina vänner ska jag dricka kaffe! Vi hörs!!

tack för att ni stannar fast jag inte skriver varje dag!

pussssssssss

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Om jag lever???

Comments are closed.