När man inte hinner!

Jag var på Lotuskliniken förra veckan på ett litet men mycket intressant event som Malin- Fnulan höll i, Lotuskliniken arbetar med Gynekologi och estetisk gynekologi. Det är doktor Selma Mowazi specialist inom gynekolog sedan 25 år tillbaka som driver kliniken, denna Selma var så härlig och hade lagat så god mat att jag ville krypa upp i hennes famn, världens mysigaste lilla lugna så kompetenta kvinna- jag är sjukt imponerad av henne och det hon berättade om!

Man kan gå dit som bara för att göra gynekologisk undersökning och abdominala u- ljud, de erbjuder även femilift som är vaginal tightning, föryngring av vagina med den modernaste lasertekniken på marknaden- Almalaser. Har man problem med inkontines kan man få hjälp mot det, lyft av uttänjda perineala muskler efter förlossning och augumentation av G- punkten, hon utför även Labiaplasty och korrigering av blygdläppar och vagina.

Om allt detta berättade doktor Selma, vi fick smaka på hennes fantastiska mat och så pratade vi, skrattade och utbytte erfarenheter, det fanns även tid att ställa frågor. Vi fick en fantastisk Goodie- bag med oss hem med bla produkter från Fyrklövern, organiska produkter från CSkincare som är produkter som Christel Grünerwald själv tagit fram och hon driver Christels hudvård och spa i Veberöd,  Miyos transparenta puder som hjälper till att hålla sminket på ansiktet ordentligt men även och Replay Stones duschcreme. Jag ÄLSKAR den parfymen så naturligtvis måste tvålen också vara en succé! Du hittar dessa produkter i de flesta webbshoppar =), fantastisk om du frågar mig och som grädde på moset fick vi alla 20% på valfri behandling på Lotuskliniken, själv delade jag ut gratis fika till alla! En mycket lyckad kväll och bästa av allt va doktor Selma och såklart min fina Fnulis!!!

tusen tack för en superkväll med härliga tjejer och bästa bästa doktor Selma!

pyssss

Rekommenderade inlägg