Saknar att hinna skriva!

När jag startade bloggen sprutade jag ur mig inlägg, långa och många- jag skojar inte, jag hinner inte, och när jag lägger mig somnar jag på fem röda och sover sedan hela natten- underbart!!! Jag andas, jag lever vårt café- jag är där 6 dagar i veckan, jag tänker på det konstant, mina tankar är där hela tiden- dagarna springer fram, det är skitkul! Sen när jag kommer hem och även medan jag hämtar har jag mobil förbud, jag är med barnen mellan 16-21, då har vi bestämt att de är i fokus, vi handlar, lagar mat, gör läxor, gör övningar, spelar spel, badar och läser böcker- det mina vänner är fint!!! Tiden med dem kommer aldrig tillbaka och när klockan är 21 då ska hund ut- hatar det, kläder ska läggas fram, väskor packas, kanske tvätta och sen däckar jag- så som jag saknar Er, jag har massor att skriva, skriva om, tycka om men det finns inte tid, så jag får hoppa in här när jag kan men gudarna ska veta jag tänker på Er!

kom in o säg hej om någon läser mig och bor i Malmö!!

pussssssss

Rekommenderade inlägg