Att inte veta ut eller in!

Eftersom jag egentligen inte hinner-varför hänger jag kvar? Jag älskar att skriva av mig, få ur mig allt, dela det med Er! Sen finns inte tiden- det är mitt problem, jag borde ha massa tid över nu men det har jag inte, och jag lägger undan telefonen när jag kommer hem och tar fram den vid läggdags och då har massa timmar försvunnit då jag innan satt med telefonen men nu istället är med barnen!! Det är viktigast i hela världen, tiden kommer inte tillbaka och jag har varit blind, tyckt att jag varit närvarande bara för att jag har varit i samma rum eller bredvid men inte varit med, ständigt läsande i luren- min man har sagt till mig många många gånger, nu har jag gjort stora omställningar och det bästa-Frågade R i söndags om han tyckte saker och ting var som vanligt?- utan att fundera svarade han- du är mer med oss och så har du lagt undan telefonen!!!!! Vilken lycka! Tror det är livsfarligt att alla föräldrar sitter med sina telefoner konstant och inte ser barnen- jag märker direkt på mina att de blir bananas och vill ha uppmärksamhet om jag tittar ner- och inte på dem! Så så länge jag inte blir utkastad fortsätter jag när jag har tid- har inte den blekaste hur många som är inne här- ska vi köra ett litet hej i kommentarsfältet ni som fortfarande är kvar??

Helgen var underbar, var hos kompisar i fredags på dans och taco, i lördags jobbade jag sen fick vi ställa in med bästisarna pga sjukdom men då gjorde vi egna köttbullar som R gjorde, brunsås och potatis- underbart. Söndagen tog vi sovmorgon, badade och så hängde vi på Malmö Museum ett par timmar, fikade gjorde vi på vårt egna stängda café- sån lyx och på kvällen lekte vi Tommi’s Burger- barnens favorit vid Casinot och gjorde egna burgare och bästa av allt milkshake!!! Sån succé!!! Måndagen innebar liten sovmorgon sen hade jag och M bestämt morgonmöte på caféet med frukost och massa gott kaffe, bästa starten på veckan, idag är det tisdag, simning och solen skiner- fantastiskt!!!

pussssss o kram

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer till “Att inte veta ut eller in!

 1. Hej. Du gör adelns rätt att sätta familjen på första plats. Du skriver när du hinner. Jag kommer att titta in med gärna mellanrum.

 2. Ta det lugnt och uppdatera när du hinner och orkar – jag kommer att fortsätta titta in!

 3. Hej! Så rätt du tänker!
  Har du förresten sett att ”En lång blondin” på Lovely life skrev fint om ert café nyss – ”mest instavänligt i Malmö”! Så roligt för er att det går bra. Fortsatt lycka till! kram Anna

 4. Hej.
  Kikar ofta in och hoppas på nytt inlägg. Ärligt och inget tillgjort och det bästa av allt, du lägger inte in reklam där vi kan klicka in oss. Lycka till med cafét ,ska besöka när jag är i Malmö. Kram!

 5. Hej svejs.
  Jag är kvar 🙂
  Å du gör helt rätt, familjen är alltid viktigast ❤
  Förresten, har du glutenfria Alternativ på ditt café oxå?
  Kram

Comments are closed.