En superhelg i mitt hjärta!!

Vilken helg, i fredags var vi äntligen tillsammans med våra favoriter, jag höll på att somna vid halv sju i en stol men höll mig vaken till över elva- annat går ju inte när man äntligen ses, i lördags jobbade jag och vi slog nytt säljrekord, kul sen skulle jag gått på fest men kände att jag måste vila då jag inte är helt rask och maken varit jättesjuk i över två veckor, så jag ställde in och stannade hemma, vi åt fisk taco som var supergott, barnen dansade och uppträde för oss och vi satte poäng, gick i säng tidigt för att vara lördag, i morse vaknade vi sent och jag inhandlade frukost som vi åt länge sen stack vi ut i solen och blev ute nästan hela dagen. Vi sket i middag och gjorde våfflor till barnens stora glädje, sen kollade vi galna youtube och skrattade som galningar. Vi har även hunnit dammsuga våra blygsamma 175 kvm och tvätta några maskiner, lagt fram kläder och packat alla väskor och gympasäckar, nu ligger jag i sängen med the och skriver till Er, en lugn, skön, vilsam helg med älsklingar och sol på nästippen! En kan ju inte önska mer!

pusssss i morgon är det måndag och ny vecka

Rekommenderade inlägg