Livet!

Jag gör samma saker varje dag, vid samma tidpunkter och så däckar jag i sängen vid 21- senast 22! Räknade ut mina jobb timmar i mars- 192 med en timpenning på 0kr- jag är rätt trött, det är slitigt med eget!!! Det är sinnessjukt kul- men killar och tjejer jag är trött! Så jävla trött! Små stunder av lycka, solen har skinit, barnen har varit ute, packat in vinterjackan i skåpet, köpt vårkläder till Z och börjat till R- han är svårast om man vill ha snygga kläder som inte är fula av fula tryck eller mesiga!

Jag går upp och sen går jag och jobbar, snackar och snackar och jobbar- städar, skyndar mig att handla mat, hämtar barnen och sen hem och ja gör samma saker igen, Martin har varit sjuk i influensa i en månad med en lunginflammation på det, R har varit sjuk 3 ggr på två veckor, nu med en riktigt dålig influensa som man tydligen ska vila bort,  livet blir inte roligare än så här just nu, längtar till Nyc men allra mest till Kivik som vi ska åka till i påska- blir sjuk i själen när jag tänker på Kivik och Österlen, vill vara där hela sommaren, vill klippa av alla jeans, ha jeansshorts minus alla mina celluliter som är tillbaka pga noll träning, vit t- shirt och Superga skor, mom- jeans och volang blus- Nu! Helst igår, nu häng med liten sjukis!!

pussssss

 

Rekommenderade inlägg