Soon becoming 40!!!!

Den 30/4 blir jag fyrtio år, fyrtio år, det är helt jävla galet- så gammal, tur att jag känner mig som 20 då!! Känns så konstigt, sjukt surrealistiskt att bli 40 år, när man själv var liten tyckte man de som var fyrtio var last gamla och nu är jag själv så gammal- hahaaa! Hur som haver- födelsedagen ska firas i New York med bästisar och kollegor och det ska bli underbart, framförallt att få vila i sex dagar- det känns som balsam för min själ för vänner jag är trött, man blir trött av att vara egen företagare, tro mig känns säkert nice att jobba 8-15 men jag jobbar inte bara 8-15, du jobbar hela tiden i hjärnan och tänker, funderar, vrider och vänder!  Så mina vänner, fyrtio var det!

som jag längtar men nu stressa, stänga, städa och hämta barn!!!

pussss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Soon becoming 40!!!!

  1. Jag tror dock det är samhällets eviga tjöt att man blir gammal vid 40 som gör att man känner så:) 40 är inte gammalt jag menar se på artister som Madonna som rockar stenhårt vid 60 Allt blir vad man gör det till och its all a state of mind:)

    Ha en kanon lång helg!

    LOVE Maria på Inredningsvis

Comments are closed.