Påsken på Österlen!

Kalas för Z för halva släkten, detta firades med Starwars tårta och alldeles för mycket presenter, sen skulle vi spela boule med favoriterna men när vi kom dit var det stängt, vad gör man med fyra förväntansfulla barn då- jo men visst vi går och bowlar!!!!! Oklart hur kul vi vuxna hade det, barnen hade kul och sen promenerade vi hem i natten, vi hade öppet på caféet på påskafton så vi fick vänta med att åka  till mitt älskade Kivik till efter stängning men iväg kom vi, shiiiiiiiiit vad kallt, vi la oss alla fyra i min och M’s dubbelsäng med dubbla duntäcke, underställ, raggsockor och en varm hund, när man sedan vaknade på morgonen fick man skynda sig in i stora huset. Vi har myst, sovit, kollat på filmer, varit på konstrunda och sovit ännu mer. Vi fick även komma hem till en vän som ska flytta och ta vad vi ville av saker som skulle skänkas/ kastas- jag gick loss, tavlor, ryamattor, stolar, leksaker, böcker, tennis-racket, skidhjälmar, dukar och en super fin stor monstrera- den var så stor att den är kvar i Kivik!

Shit vad jag behövde vila, gått runt som en zombie is Anna kläder sedan i lördags med lite halvskitigt hår och finnar från påskgodis, men nu är vi hemma, upp packade, nybadade och klara för skola, dagis och jobb i morgon!

Vi är lite petiga när vi är på påskrunda så hann  bara två utställningar, Frank Björklund och Nina Martinez och därifrån kom vi hem med ett enormt vackert fat, ett stort äpple och barnen införskaffa sina första konstverk! Fantastiskt!

Nu ska jag chilla och läsa lite!

pusssssssssss

Rekommenderade inlägg