Att få göra som man vill

Som jag stressar runt, två tusen ärenden innan resan, kvartssamtal, larminstallatör, hämta saker på Telia, hämta klänning, hämta ny väska, leva, äta, laga mat, handla mat, sköta hemmet och göra läxor tillsammans! Dagarna är uppbokade till avfart, sjukt! Idag söndag vaknade jag först, ingen hund som skulle ut- den är på semester i Svarte hos finaste S, gjorde mig en kaffe och åt frukost i sängen- ni som känner mig vet vad detta betyder för mig, igår behövde jag inte tänka på att hunden skulle ut och jag var uppe länge och tittade på film, underbart! Snart ska Ryder på kalas och väl hemma igen ska jag packa allt så det är klart! Det kommer kännas skönt i veckan att veta att det är klart, på torsdag flyttar min mamma in här med hund och väskor, har massa dödsångest när jag ska resa bort från barnen, det är jättejobbigt, förr när vi reste bort jag och M fanns inte ångesten för då var det bara vi två, så det är jobbigt att hantera att resandet är inte bara glädje utan all denna ångest också!

nä nu ska jag njuta ända ut i fingerspetsarna att jag är själv, ingen ska ut och jag kan äta smörgås i sängen!

pusssss 

Rekommenderade inlägg