En miljon saker att göra, fem minuter kvar på dagarna!

Tiden innan en resa när man jobbar heltid, hämtar barn, ska tvätta, handla saker inför resan och bokar in behandlingar och annat den är hektisk, denna vecka har varit bananas både för mig och mannen- han har mest jobbat undan men herregud- igår åt jag inte ens! Nu är jag vaken för tidigt och har sinnessjuk ångest, det skulle jag gärna hoppat över men nu är ju jag och ångest ständiga följeslagare i perioder bättre och ingen alls men ofta är du med mig- den ätande ångesten! Att lämna ifrån sig caféet till någon annan är också jobbigt, kontrollbehov och så är det min baby ju, tur då att världens bästa lilla vardag här från Malmö står där och tar hand om det på deras bästa sätt med sina gulliga och urhärliga personligheter- tack för det!

nä nu ska snart ångesten o jag duscha!!

pusssss

Rekommenderade inlägg