New York i mitt hjärta!

Nu är vi hemma igen, vilken resa, vilket gäng- vi heter numera ”pensionärsgänget”, shit vilka trötta människor inkluderat mig själv! Vi var helt slut allihopa iochförsig har fem av sex jobbat ihjäl sig innan resan, en är mammaledig så inte att hen inte jobbar, men herregud det var läggdags vid tolv varje dag, förutom på min födelsedag!!! Jag är mest stolt över min anpassning till tiden, sov nio timmar varje natt som en stock, satte inga klockor och tog det lugnt- något jag verkligen behövde! Vad har vi gjort då?

vi har ätit, herregud alla kilon jag hade gått ner har jag gått upp- då har jag ändå aldrig ätit upp och delat nästan allt med M, men vi har ätit på trendiga ställen, flotta ställen, omtalade ställen, instagrammade ställen alla speciella och alla hade god mat, sen har vi överlägset varit mest på Shake Shack- denna vidunderliga hamburgerkedja- jag dööööööör!

på min födelsedag hade vi bord 22:30 i källaren på La Esquina- detta bokades för en månad sedan och redan då var det fullt, vi åt tacos så det rann ur öronen, vi drack champagne, frozen margeritha och iskall öl, efter lördagen och söndagen fick jag vila halva måndagen- Omg var helt död, vi körde en eftermiddagsfest på lördagen och jag dansade och drack slush med sprit i som om det inte fanns någon morgondag- läs två drinkar, men är man nästintill nykterist förstår ni nivån på fyllan av två drinkar!!!!!

vi har gått, gått, gått, druckit kaffe, fikat, shoppat- vissa mer än andra, varit på Baseball, några har varit ute och klubbat, vi har varit på museum, vi har gått och gått och gått!

Vi bodde på super hotell i Soho, bästa på hela resan att vi bodde där, så lugnt och skönt mot de andra gångerna när vi bott på andra ställen, vi har betalat 81kr för fucking popcorn i påse, 400 kr för en öl, ett glas prosecco och en liten nötbricka!!!!! Shhiiiit vad dyrt allt va- det tar faktiskt lite av glädjen när en öl kostar 100 kr, en kaffe som hemma och en frukost 2000 kr- det blir liksom inte så kul då!

vi är supernöjda och väl hemma har vi alla kämpat med jetlag och idag vaknade jag 12:05 helt borta och fattade ingenting, igår var vi på Boule baren och spelade boule med 400 andra, det var superkul och barnen var med men nu är det jobb och vardag igen- det bästa är ändå att vara hemma hos små skruttar som saknat en och vi dem så det värkte, det är faktiskt inte ett dugg kul utan dem!!!

Pusssssssssss

Rekommenderade inlägg