Kämpar på med jetlagen!

En har ju börjat springa igen- hahaaaa vilket skämt!!!! Första passet klarade jag 2 km andra dagen 2,7 men bättre än inget, New York och den där känslan av att inte vara pigg längre fick mig att ta mig samman- det håller inte längre att bara chilla och kroppen förfaller något enormt!! Det ser jag i spegeln och vi är inte kompisar just nu alls och då finns det bara en väg- träning!! Så det gör jag nu på tider som passsr mig och oss, så lång tid som barnen klarar sig och så ska det vara genomförbart!

annars har vi fortsatt resan mot att byta ut saker och alla möbler, en enorm guldspegel och en röd Panton fåtölj coming up!! Annars kämpar jag på med jetlag och en enorm smärta i mitt ena ben som uppstod efter flygresan, det går inte över det blir bara värre!

Jag ska i helgen berätta för Er om vad jag gjorde dagen innan jag åkte i mitt ansikte gos Patrizia och hennes fantastiska doktor Catherine Marcinow men det kräver ett eget inlägg!

annars känner jag mig firad och jag har fått så fina presenter små som stora men ressn var ändå den bästa!

pusssssss

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Kämpar på med jetlagen!

  1. Svullet och varmt där du har ont på benet? Kom det plötsligt? Bara kolla så det inte var en blodpropp i benet….. Inte för att skrämmas. Men bättre kolla upp utifallatt ❤

Comments are closed.