Bästa dagen på länge!

Helgen har bestått av några underbara stunder och några mindre bra, fredagen var bäst för då fick vi kvällsmat hos bästisar och det är alltid en hit, jag och J drack även champagne och det är en lyx jag älskar, lördagen jobbade jag med värkande ben- hade kunnat gå hem då dagen var mycket stilla, efter jobb gick jag linkandes till Claes Olsson- älskar den affären de har allt och handlade glödlampor och nya kontakter till alla lampor vi fick av M’s mamma i fredags sen åt vi kyckling och grönsaker jag och barnen och tittade på film till mitt i natten- mannen var på svensexa och har varit borta hela lördagen och söndagen! Vaknade i morse vid tio- älskar det, åt långfrukost och sen ut till lekplatsen, vi åt glass i stora lass sen gick vi faktiskt hem och vilade allihop i vår säng, jag läste, somnade en stund, Ryder räknade matte och läste bok och Z hon lever sitt liv- Stim och stoj inte många sekunder hon ligger still, vi har ätit middag och tittat på Sing, tvättat och lagt fram allt- den bästa söndagen på länge!

love IT!

nu är det jobb igen hela veckan, det börjar verkligen kännas att bara ha en dag ledigt i veckan, det tar på En, även om det är underbart med eget så hinner jag inte med allt jag ska och det är för lite med en dag ledigt i veckan!

godnatt

Rekommenderade inlägg