Om bloggen vore instagram!!

När man tar sig ut och går på fest, går all in och man är i säng till tolvslaget!!!! Ändå bra jobbat! En hade ju beställt ny klänning, smort bena med lite brunfärg varje dag i en vecka, sminkat sig och haft sig, det var skitkul förutom att eftersom jag nästan räknas som nykterist då blir pruttfull på tre glas vin, jag menar verkligen pruttfull men en bra sak är att man är ju inte bakis på tre glas nästa dag hur pruttis man än varit! Det var familjedag med Mif Redhawks dagen efter plus kalas plus inköp av hockey utrustning till sonen så gällde att hålla tungan rätt i mun sen att vi tog fel på Kalastiden det är en annan femma tycker jag!

om bloggen var som instagram då hade jag hälsat på er varje dag, följ mig där vetja Ranelidskan för hänger där typ hundra gånger om dagen om nu någon saknar Mig?!? Att göra något ska inte vara ett projekt tycker jag, instagram är lätttillgängligt och snabbt att lägga upp något, jag skulle kanske ha en ” instagram blogg” hahaaa, det hade passat mig!

annars mår man som man mår, man går upp och kämpar på men man längtar efter semester måste jag erkänna, och det är ett tag kvar sen stänger vi ner nästan en månad, det ska bli underbart! Älskar oss när vi har semester, vi hänger verkligen och bestämmer inget och det bästa är att i år har vi semester samma veckor som våra bästisar- hur fucking Lovely är inte det??? Vi ska även fira midsommar med dem, älskart!!

en sak jag varit duktig på på sistone är att uppdatera min garderob, faktiskt bara med nödvändiga saker, inte som förr, köper aldrig bara en topp eller annat som ska användas en gång utan köper saker jag behöver men som kan användas många gånger, ska läggs upp en liten bildfest på diverse inköp men nu ska jag jobba lite! Denna vecka är crazy med allt som ska göras och till helgen vankas bröllop och ledig lördag för första gången sedan jag öppnade eget!!!!!!!

pusssss

Rekommenderade inlägg