Jag vill!!!

Jag vill vakna pigg varje morgon, jag vill vakna upp bredvid dem jag älskar vare dag, jag vill vara frisk, jag vill att de jag älskar ska få vara friska, jag vill att allt ska gå gå bra med caféet, jag vill orka mera, jag vill träna- vilket jag inte gör, jag vill använda alla mina kläder- vilket jag inte gör- har cafe kläder på sex dagar i veckan, jag vill resa, jag vill åka till mitt sommarställe varje helg- går inte då jag jobbar lördag till 16:30 och då blir det en kväll plus dag- känns mer hattigt än trevligt, jag vill vakna och vara en sån som tar dagen som den kommer- jobbar på det- mycket- jag vill att mannens balkong bygge ska bli klart, jag vill vara lycklig, jag vill så mycket och jag gör ingenting mer än att gå runt runt runt runt runt! Ska det vara så? Hur fan hittar man balans? Hur lever man varje dag som om det vore den sista? Vad gör man med tvätt, städ, handling, matlagning och läxläsning om man bara ska gå runt och vara chill? Jag fattar inte?

pusssssssss

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Jag vill!!!

  1. Tack för att du sätter ord på precis det här! Jag fattar inte heller hur man får ihop livet OCH är så där härligt avslappnad och har ett fint och genomtänkt hem och hinner träna, laga mat, handla, pyssla och allt annat som måste fixas. Än en gång tack!

  2. Jaa du…. let me know when you find out!
    Man är fast i en evighetslabyrint….

  3. Det som hjälpt mig är att hålla fokus på det jag vill, o verkligen hålla uppmärksamheten riktad på det o resultaten av detta. Det är svårt att växla om, tidigare blev det mer att jag gladdes åt det jag ville – men tyvärr lade fokus på det jag inte hann med. Det störde konstant harmonin. Har man drag av perfektionism så är detta jättesvårt. Jag vill tipsa dig om en bok som hjälpte mig hitta glädjen i just mitt liv igen – Träna din inre kondition, av Thomas Gunnarsson. Den är lätt att följa – Jag körde ett kapitel i veckan, nästan löjligt enkel – men den funkade för mig!! Mitt liv är ganska rörigt för tillfället – haft en oerhört jobbig höst o vinter pga en problematik med nära anhörig, o försöker under sommaren balansera 2 chefsjobb innan jag kan landa i 1, o så önskan om att hålla trädgård o hus i ordning…. Men jag hittar tråden i det hela med hjälp av det jag lärde mig från denna författare o bok, o mår så mycket bättre. Är allt i perfekt ordning? Absolut inte – men jag hinner faktiskt med det viktigaste o lär mig se på resten med andra ögon. Man KAN inte klara allt själv, man mår så mycket bättre när man accepterar det.
    Jag önskar dig all lycka, jag tycker du verkar vara en helt fantastisk, mänsklig o ärlig tjej. Kram

  4. Vad bra du beskriver livet…du är inte ensam om att känna som du gör. Kämpa på, det kommer lättare tider…

Comments are closed.