Ola din pantolla!

Har ni semester? Eller jobbar ni fortfarande? Det gör jag, till den 17/7 sen blir jag också ledig- om jag längtar???? Dum fråga, av hela mitt hjärta, den här vintern och våren har tagit musten ur mig och nog hela vår familj. Sätta upp företag, flytta och jag jobbar 6 dagar i veckan och har gjort sedan januari, barnen, aktivitet och fan och hans moster- det blev för mycket- våra tavlor står fortfarande på golvet, Ryders rum blev klart igår, jag har papp under ett skåp så det inte ska trilla, vi saknar bokhyllor så typ 1000 böcker ligger på golvet och så har vi inga lampor i taken- men va fan en dag blir vi klara!

Har slutat med socker, det hade eskalerat- noll träning och massa godis, när man är trött och orkeslös blir det lätt en ond cirkel. Nu är det fjärde dagen och har tränat alla dagarna, känns jättebra och det sjuka är att min kropp reagerar direkt och smalnar av, men lång väg kvar till så som jag såg ut för två år sedan! Jag måste hitta balansen, inte bli fanatisk men har bestämt mig för att i detta nya äta mat med barnen, men har tagit bort allt onyttigt man ändå trycker i sig under dagen!

är det inte sjukt- har träffat en tjej en eller två gånger och nu ännu fler gånger, men första gången fick jag så mycket energi och får varje gång, det är helt sjukt vad vissa människor ger! Ännu värre är att när man som mest behöver stöd och pepp finns inte de där som borde utan ibland kommer det från oväntat håll och tycker det är svårt att hitta kompisar på vår ålder, först och främst är det ont om schyssta människor med kloka värderingar, sen har vi tiden den är största boven skulle jag säga men har lyckats få in två till kvinnor i mitt liv på sistone, den andra är så härlig för ingenting är ett problem och hon är alltid på bästa humör, just det där med att inte tänka negativt behöver jag i mitt liv,  och det mina vänner är inte fy skam!

På lördag blir det bloggpicknick och det ska bli himla kul, det är Frida Svensson med bloggen   fridagsvensson som styrt detta supertrevliga event så nu blickar jag mot lördagen, idag jobb, tennistränning för sonen och sen se om jag hinner träna snabbt innan läggdags!

på återseende

pusssssss

Rekommenderade inlägg