SEMESTER

Jag har semester, den längsta semester jag någonsin haft, massor av veckor ledigt och det är underbart om jag ska vara ärlig! Jag älskar semester med familjen men vem fan gör inte det? Då tankar jag tid, kärlek och sömn! Inte för att jag inte sover bra annars men sovmorgon mina vänner det är som balsam för själen, att ingen klocka ringer det mina vänner är för mig det yttersta av lyx! Jag sover inte jättelänge men bara det att ingen annan bestämmer när jag ska gå upp att sedan mina barn sover till tolv ett det är en annan femma!!

Vad har vi gjort då? Vi följde med mannen till Berlin när han hade jobb där, vi gick på Zoo och förfasades över modet, vi tittade på bitar från Berlinmuren och åt fantastiska dumplings, vi gick mil efter mil, vi bodde på hotell med akvarium i mitten och barnen badade varje dag, vi stannade i Schwerin på ditvägen och mannen upplevde gamla minnen då han bott där innan vi träffades, vi åt frukost på ett bageri där ingen kunde engelska och de svimmade när vi beställde smörgåsar utan smör och bara salami och så gick vi in i en affär där allt kostade 1 euro och det var mycket spännande tyckte barnen, vi handlade rosevin på En Bordershop och det var första gången för mannen och andra för mig, sen kom vi hem och R har haft tennisskola och nu har vi äntligen fått några dagar på landet, idag ska vi hem igen och köra sista tennisskola sen kör vi landet en vecka eller något!

vad händer med vädret kära vänner????? Jag behöver inte åka iväg utomlands om det bara är sol men den lyser med sin frånvaro! Det är inte kul alls men nu laddar vi för den stora loppisen i Kivik kommande helg! Den är bäst!

puss o kram från en som har semester

 

Rekommenderade inlägg