Long time no see!

Semestern snart slut, fem dagar kvar men på vilka jag måste handla, beställa, laga, baka och fixa på caféet innan vi öppnar på fredag igen! Fem veckor gick snabbt, jävligt snabbt, för snabbt och i år har vi inte gjort någonting!! Vi har varit tillsammans varje dag allihop, vi har sovit, varit uppe länge, badat, badat, badat, tränat, det har regnat, det har haglat, vi har haft bästisar på besök, vi har besökt gamla bästisar i paradiset, vi har tittat på filmer i kubik om kvällarna och eldat brasa, varit på världens bästa loppis och gjort sinnessjuka fynd, varit på Big Slap, varit på namngivning för finaste lilla Iben, träffat fina göteborgare på ett glas, fikat lite men inte flängt runt, inte rest, inte träffat människor varje dag och planerat och bestämt massor och vet ni vad så jävla skönt!! Precis som vi vill ha det! Nu är denna sommar snart till ände och liten ska bli 9 år och det ska firas och presenter blir bara hockeyrelaterat, då han behöver klubba, handskar, skridskor och byxor till utrustningen och nya tenniskläder sen får det vara bra!

det sista vi har sparat är Tivoli turen med favoriterna och det ser vi fram emot men nu planering!!!!

Puss o kram ses på stan!!!!

1 kommentar till “Long time no see!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg