Älskade fina lillebror!!

Idag har vi haft Vab här hemma pga ont i magen, dagar med vab förutom att ta hand om hinner man mycket på, jag har spikat upp nästan alla tavlor- vi har ca 100 som ska ramas in kvar, tvättat tio maskiner, och packat upp och sorterat fyra kartonger, rentbäddat tre sängar och tagit emot en älskad lillebror som vi sist såg i juni!!!
Han kom idag och vilken lycka, barnen har trots magont varit helt bananas, de har kramats och kramats!! Finare än sist med ännu längre hår, ännu fler tattoos och en till guldtand!!! Finaste finaste lillebror!
Köpte thai mat och lite smågodis sen har vi myst, skönt att inte laga mat!

Läste lite tidningar när Zoë Mae sov, satt i soffan och bara mös!

20130911-211337.jpg

Nu ut med hunden sen sova i kubik! Mannen har varit i Stockholm på jobb så därför fick jag ta vabben idag!
Godnatt!!!

Rekommenderade inlägg