House of horror!!!!

Att bli uppringd och bli kallad för lilla flicka och lilla vän och få veta att det är inte friskt att tvätta så mycket som jag gör!!!!!!!!!!!
OMG att bitterhet kan göra människor så olustiga, någon tar sig tid att räkna hur många gånger jag tvättat och tar sig tid att ringa upp mig för att berätta för mig att jag ska sansa mig!!!!!!!!!!
Jag är i chock och det är det mest absurda jag någonsin hört, om det är ledigt och ingen tvättar och mer än hälften i huset har egen tvättmaskin whats your mother fucking problem????????? Jag har tagit tider som varit lediga och ingen tvättar någonsin, hon tyckte heller inte att man behövde tvätta i fem timmar det var lite i överkant!!!!! Jag får inte tvätta så ofta och helst inte använda hela mitt pass!!!!!!!!!
Jag finner inte ord för denna galenskap!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag låta bli att tänka på bittra människor och unna mig att sitta ner en stund och mysa med mina barn så mycket trevligare!!!
Snälla låt mig aldrig bli ett skräck exemplar!!!!
Peace!!!!

Rekommenderade inlägg